İSTANBUL / ATAŞEHİR - Yenisahra Öğretmen Duriye Nuriye Endürüst Ortaokulu

Yenisahra Öğretmen Duriye Nuriye Endürüst Ortaokulu

Barbaros Mahallesi Evren Caddesi No 33 35 Ataşehir/İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizin; Türk Milli Eğitimi’nin genel amaç ve ilkelerine bağlı, Atatürk İlke ve İnkılaplarının rehberliğinde ülkemizin geleceğini şekillendiren; kendisine, ailesine, vatanına, milletine ve insanlığa saygılı, milli, manevi, kültürel, ahlaki ve evrensel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, özgüven ve özdenetim duygusu gelişmiş, düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilen, bilgili ve çağdaş bireyler olarak hayata ve bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimize, Türk Milli Eğitimi’nin genel amaç ve ilkeleri çerçevesinde destek olmak, onları geleceğe uzanan yolda ahlaklı ve inançlı, sağlıklı, iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güvenen, üretken ve yaratıcı, gelişmelere açık, kendisi ve toplumla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı, Atatürk İlke ve İnkılâplarına sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmek.
ingilizce
Ulaşım
Okulumuza, 8A KADIKÖY ATAŞEHİR OTOBÜSLERİYLE HABİRE YAHŞİ ANADOLU LİSESİ DURAĞINDA İNEREK ULAŞABİLİRSİNİZ.
İstanbul il merkezine 12 km., Ataşehir ilçe merkezine ise 3 km. uzaklıktadır.